Benefiet Luan

Benefiet voor Luan

16 JUNI 2018


Het benefiet voor Luan was een groot succes. Met de hulp van de sponsors, en iedereen die aanwezig was hebben we het bedrag van maar liefst 20.000 € verzameld. In naam van Luan, Crusaders For Justice en de familie van Luan wil ik jullie hiervoor van harte bedanken. Nog een extra merci aan onze eigen leden, Free Bikers en aan alle vrijwilligers voor de hulp,

zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Jullie waren allen geweldig!


Luan rijd nu comfortabel rond in zijn nieuwe en noodzakelijk auto.

Op 16 juni 2018 organiseert Crusaders For Justice een benefiet ten voordele van Luan. Luan is een 10-jarige jongen uit Balen  die werd geboren met een groot zuurstoftekort,  waardoor hij nu met zware beperkingen leeft. Luan kan letterlijk alleen maar horen, hij kan niet zien, stappen of spreken. Hij kan zijn armen wat bewegen en brengt zijn dagen door, door een ganse dag op een speelgoedpiano te spelen.


Omdat de financiële situatie ondraaglijk wordt hebben Crusaders For Justice besloten om Luan te helpen. Er zijn een aantal grote kosten die wij door middel van een benefiet willen verlichten. Er is namelijk dringend nood aan nieuw vervoer om Luan veilig te kunnen vervoeren.


De benefiet zal doorgaan op 16 juni 2018 op domein Teunenberg te Olen. We organiseren een motorrondrit die zowel bepijld als in groep kan gereden worden. Bovendien zal er tal van randanimatie voorzien worden, zodat er voor ieders wat wils voorzien zal worden. We willen er een heuse familiedag van maken. Uiteraard zal er ook gezorgd worden voor muzikale omlijsting.. Covers On The Rocks, een covergroep met de nodige dosis entertainment is alvast een vaste naam op onze affiche. Verder wordt er uiteraard ook gezorgd voor drank en voor de versterking van de innerlijke mens. 


De opbrengst van deze benefiet zal volledig besteed  worden aan Luan.

Every Child Deserves A Future...Sponsors