Benefiet Luan

Benefiet voor Luan

16 JUNI 2018

 

Sponsoring en giften kunnen vanaf nu worden gestort op rekeningnummer

 

BE54 0689 0840 2397

 

Vanaf 40,00 € aftrekbaar, vraag je attest.

Sponsors

Op 16 juni 2018 organiseert Crusaders For Justice een benefiet ten voordele van Luan. Luan is een 10-jarige jongen uit Balen die werd geboren met een groot zuurstoftekort, waardoor hij nu met zware beperkingen leeft. Luan kan letterlijk alleen maar horen, hij kan niet zien, stappen of spreken. Hij kan zijn armen wat bewegen en brengt zijn dagen door, door een ganse dag op een speelgoedpiano te spelen.

 

Omdat de financiële situatie ondraaglijk wordt hebben Crusaders For Justice besloten om Luan te helpen. Er zijn een aantal grote kosten die wij door middel van een benefiet willen verlichten. Het gaat hierbij om een nieuw bed dat op maat dient gemaakt te worden,..... een aantal verbouwingen zoals het verbreden van deuren,... Bovendien is er ook dringend nood aan nieuw vervoer om Luan veilig te kunnen vervoeren.

 

De benefiet zal doorgaan op 16 juni 2018 op domein Teunenberg te Olen. We organiseren een motorrondrit die zowel bepijld als in groep kan gereden worden. Bovendien zal er tal van randanimatie voorzien worden, zodat er voor ieders wat wils voorzien zal worden. We willen er een heuse familiedag van maken. Uiteraard zal er ook gezorgd worden voor muzikale omlijsting.. Covers On The Rocks, een covergroep met de nodige dosis entertainment is alvast een vaste naam op onze affiche. Verder wordt er uiteraard ook gezorgd voor drank en voor de versterking van de innerlijke mens.

 

De opbrengst van deze benefiet zal volledig besteed worden aan Luan.

Every Child Deserves A Future...

 

Meer info volgt .

Voor-inschrijving bepijlde en/of gezamelijke rondrit ten voordele van Luan.

 
 
Piloot
Duo-zitter